Internationaal Semester @ HKUST

De laatste voorbereidingen

De koffer is bijna gepakt, en bijna onder de 20 kg. Dus ik ben er klaar voor. Laat Hong Kong maar komen. Morgen om 14:05 kies ik het luchtruim en zal ik jullie toespreken vanuit Hong Kong. Tot snel!

Jasper

Robert

Spannend! Goeie reis en ben benieuwd naar al je belevenissen. Groetjes en have fun.

Mo

Jasper, heel veel plezier, ik zal proberen je verhalen allemaal te lezen! Succes en sterkte vandaag bij het afscheid nemen van Anouk!! Liefs Mo

joyce

Onder de 20 kg!! Wat knap, dat lukt me nog niet voor 8 dagen vakantie, laat staan voor een paar maanden!!!

Goede reis en geniet ervan!

maaike

hey broer!!!!

In ieder geval heel erg veel plezier en succes gewenst daar straks aan de andere kant van de aarde!!!
En ook een hele goede reis!!!!

Dikke knuf van je zusje

martijn

jasper, heel veel succes daar en bovenal veul plezier! gr, tinus

Anouk

Je zweeft nu nog in de lucht, hoop dat het een ontspannen reis is geweest. Ben benieuwd hoe het met je is, maar hoor heel snel weer van je! Succes en veel plezier! Kus mij

Petra

Veel geluk bij het zoeken van een kamer als je daar (misschien wel met een jetlag) aangekomen bent.
Zit nu lekker bij Anouk op de bank met nu nog een glaasje water. Als jij geland bent is het vast wel een wijntje! Pas goed op je zelf, ik pas op Anouk. Liefs Petra.

laetitia

Fijn dat alles zo goed is gegaan.
Ik hoop dat je enorm zult gaan genieten en dat je er veel opsteekt.

Mam