Internationaal Semester @ HKUST

Hong Kong here I am!

Het was zover, afscheid nemen. Het is toch altijd zwaarder dan je denkt en misschien wel het zwaarste moment van de reis. Ben blij dat het achter de rug is. Mark en Aldwin, bedankt voor de verassing!

Na een reis van ruim 11 uur ben ik eindelijk aangekomen in Hong Kong. Korte impressie; benauwd, smog, hele hoge torens, drukte, en een hele kleine kamer in het hostel. Maar het voldoet. Na een verfrissende douche ga ik er maar eens opuit. Tot snel!

Jasper

Frank en Danielle

Op het vliegveld hebben we een gratis internet verbinding gevonden (nou ja, een utp aansluiting in de muur, en toevallig hadden we de kabel bij ons:), en kunnen we dus meteen je update lezen. Fijn dat je goed bent aangekomen, succes met wennen aan een nieuw land en het missen van thuis, en vooral veel plezier! Geniet ervan!!! Frank en Danielle (en ook veel sterkte voor Anouk!)

Huug sr

Goed te weten dat je er bent. Succes met zoeken naar wat groters.
Je zult moeten wennen aan de smog. Da's normaal in elke stad in China. Net als de regen in NL !

Mark A

Heey Jaspertje,

Goed om te horen dat je goed bent aangekomen. Alles dat verschillend is ten opzichte van je thuissituatie is altijd wennen. Maar je hebt nu in ieder geval een startlocatie. Hopelijk kun je snel je appartement met zwembad bemachtigen :P

Succes de komende dagen (Anouk, jij ook) en we horen wel weer hoe alles verloopt daar.

Mark

Aldwin

Hey Jasper,

Fijn dat je veilig bent aangekomen! Ik ben nu al benieuwd naar al je verhalen die je hier ongetwijfeld regelmatig neer zal gaan zetten. Succes met het doorkomen van de eerste dagen (gelukkig hebben Mark en ik je een en ander aan afleidingsmateriaal gegeven :P) en we horen van je!

Aldwin